E.N. Ediassen AS - klokker, gull & sølv

Festina klokker

 

Festina klokker - et stadig voksende klokke merke.

Festina klokker har utvidet klokke kolleksjonen sin veldig mye i Norge de siste årene. Festina har satset kraftig på dame klokker i det siste, noe som har vist seg å bli en suksess. Festina klokker har beveget seg mer inn på motesegmentet for klokker til dame, og er tidlig ute nå på nye trender. Den nyeste klokke serien fra Festina, er Festina Vendome. Festina Vendome er vist på bildet ovenfor.  Disse Festina klokker skal se ut som de er lånt av kjæresten. Dette er en moteretning du finner i klesbransjen som nå er tatt inn i klokke design. Denne stilen heter "boyfriend look". Det er ganske store Festina klokker. Rundt 40mm urkasser på disse.

Festina klokker i mer enn 75 land

Festina Group er involvert i alle deler av produksjonsprosessen: design, produksjon, montering, distribusjon og service. Det har også datterselskaper i Frankrike, Tyskland, Italia, Benelux, Sveits, Tsjekkia, Chile og Mexico. Festina er representert i mer enn 75 land på fem kontinenter med totalt salg på over 4.500.000 klokker per år.

Unike og eksklusive Festina klokker

Festina klokker har alltid ligget i forkant innen teknologi og design, og tilbyr unike og eksklusive ur. Festina klokker har også satset på, og oppnådd et enormt salg av kronografer til en rimelig pris.

Nøkkelen til suksess for Festina klokker er erfaring og kunnskap innen teknologisk innovasjon. Dette skaper klokker som gir valuta for pengene

Festina klokker produsert årlig for «Tour de France»

Festina er offisiell tidtager for sykkelrittet "Tour de France". De produserer en ny Festina klokke modell til hvert år, i serien Festina Chrono Bike. Det som alltid har vært kjennetegnet på Festina klokker i Chrono Bike, er de skarpe fargene på urskivene og detaljene hentet fra sykkeldeler. Festina lager klokker for andre sykkelritt også. For eksempel Festina Vuelta Espana og Festina Giro d´Italia. Disse klokke seriene blir ikke ikke markedsført i Norge.  

Hva må man betale for Festina klokker?

Ei helt enkel Festina klokke koster i 2014 fra kr 898,- Hovedsegmentet ligger i prisklassen 1000-2000 kr, Det er i dette prissjiktet de fleste Festina klokker ligger. Det er nesten bare Festina Chrono Bike serien som vaker rett under 3000 kroner.  

Butikk info

Rettigheter og angrefrist

Ediassen AS er veldig opptatt av å levere varer og tjenester som holder høyeste kvalitet, topp service og kundebehandling, levert til avtalt tid og sted. For at du skal vite hva du kan forvente av oss som din nettbutikk på gull og sølv, klokker og kikkerter, har vi har laget en oversikt over dine rettigheter og angrefrist vilkår.

Les mer …

Ofte Stilte Spørsmål

Hvor lang er leveringstiden på varene?

Varene sendes med Postens Smartpakke. Vi sender pakken samme dag, hvis bestillingen er gjort før klokken 16.00.

Les mer …
Hva betyr DS på Certina klokkene?
DS står for double security eller dobbel sikkerhet. Disse modellene har alltid safirglass.
Les mer …

ÅPNINGSTIDER

Ukedager Mandag - Fredag, 09:00 - 16:00

Weekend Lørdag 10:00 - 14:00